Dirksen Bedrijfskleding huurt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Dirksen Bedrijfskleding huurt bedrijfsruimte op XL Businesspark

VERHUURD | Dirksen Bedrijfskleding BV huurt per 1 januari 2023 de bedrijfsruimte aan Darwin 16 op het moderne XL Businesspark in Almelo.

De bedrijfshal heeft een totale oppervlakte van 1.000 m², een vrije hoogte van maar liefst 10,5 meter en is voorzien van een 20-tons kraan.

XL Businesspark Twente
Dit 180 hectare grote bedrijventerrein biedt ondernemers in Twente alle ruimte. Het XL bedrijvenpark is uitermate geschikt voor grote (inter-)nationale bedrijven in de industrie, distributie, logistiek en transport. Door de gunstige ligging langs de A35 en het Twentekanaal is het terrein goed bereikbaar.

Bedrijfskleding
Dirksen Bedrijfskleding, opgericht in 1987, is een gespecialiseerde groothandel in duurzame bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het bedrijf is onderdeel van de Facility Trade Group en biedt een ruim assortiment aan bedrijfskleding en PBM voor diverse functies en toepassingen in verschillende sectoren.

Uitbreiding
Vanwege de groei van hun activiteiten aan de Bleskolksingel was Dirksen Bedrijfskleding op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte, van waaruit het bedrijf verder kan ontwikkelen. Die ruimte vond het bedrijf aan Darwin 16 in Almelo.

Wij wensen Dirksen Bedrijfskleding veel succes met de nieuwe bedrijfsruimte!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Interesse in een bedrijfsruimte in Almelo en omstreken? Bekijk dan hier ons aanbod

Wil je ook een bedrijfsruimte in Oost-Nederland succesvol verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T. 06-868 297 87
E. barry@boersenlem.nl