EBS betrekt nieuw gebouwde… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

EBS betrekt nieuw gebouwde bedrijfsruimte op het Oosterveld

VERHUURD | EBS huurt per 1 januari 2024 de nieuw gebouwde bedrijfsruimte met kantoor aan de Oosterveldsingel 39. Onlangs tekende EBS de huurovereenkomst voor hun nieuwe onderkomen met totale oppervlakte van 555 m².

Het moderne en nieuwgebouwde pand aan de Oosterveldsingel heeft een ruime bedrijfsruimte met kantoor en er is parkeergelegenheid. Het bedrijfspand is gelegen op een mooie hoeklocatie op het nieuwe bedrijventerrein Oosterveld.

Dit bedrijventerrein aan de noordoostkant van Hengelo is zeer gunstig gelegen tussen de A1 en de provinciale weg naar Oldenzaal.

EBS – Event & Brand Structures

EBS is specialist in het ontwerp en realisatie van bedrukte tenten en visuals. Met hun eigen merken Airdome en X-Arch bedienen zij wereldwijde klanten zoals Tesla, Yamaha, Gardena en Audi.

Het nieuwe pand van EBS is volledig ontworpen door Fons. Een one-stop-shop voor jou droomhuis of kantoor. Het project is gerealiseerd door Harink Bouwingenieurs en werd Turn Key opgeleverd.

                            Wij wensen het team van EBS veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Hengelo en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-53730343
E. bart@boersenlem.nl