Elektramat breidt uit op XL… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Elektramat breidt uit op XL Businesspark in Almelo

AANGEHUURD | GLP heeft een huurovereenkomst met Elektramat op het XL Businesspark in Almelo gesloten. Het betreft een nieuw te realiseren logistiek bedrijfscomplex aan het Columbus 9 in Almelo.

Het bedrijfscomplex, ontwikkelt door Daytona Development, bestaat uit circa 32.341 m² magazijnruimte, circa 1.048 m² kantoorruimte, circa 3.025 m² mezzanine. Op het terrein komen 238 parkeerplaatsen. Het complex is op het moment in aanbouw en voldoet aan de huidige duurzaamheidseisen. De verwachte oplevering staat gepland op 1 september 2023.

Elektramat
De huurder, Elektramat, is dé online partner voor elektromaterialen en is al jarenlang actief als groothandel op het gebied van elektrotechniek voor de particulier en professional. Elektramat opereert als webshop met een breed assortiment  in elektromaterialen en levert alle bestelde producten op een locatie naar keuze af.

De huurder Elektramat is bij deze transactie geadviseerd door Boers & Lem Bedrijfsmakelaars. GLP en Daytona Development zijn geadviseerd door Cushman & Wakefield. 

Wij feliciteren Elektramat met het nieuwe bedrijfscomplex!

Advies & informatie
Ook een bedrijfsruimte in Oost-Nederland succesvol aanhuren? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl