745 vierkante meter kantoorruimte… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Flynth huurt 745 m² kantoorruimte in Twenthe Centrum Almelo

VERHUURD | Flynth adviseurs en accountants B.V. heeft per 1 juni j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 745 m² kantoorruimte in het prachtige Twenthe Centrum inclusief 25 parkeerplaatsen.

Van fabriek tot trendy bedrijfsverzamelgebouw
Flynth zal haar intrek nemen op de derde verdieping van het Rijksmonumentale complex. De voormalige Stoomspinnerij Twenthe uit 1915 is in 2012 compleet gerenoveerd tot een trendy multifunctioneel bedrijfs-/kantoorverzamelgebouw met authentieke details zoals hoge plafonds en grote raampartijen. De gevels zijn met zorg hersteld, waarbij rekening is gehouden met de uitstraling van het originele gebouw. Flynth kan hun nieuwe kantoorruimte volledig naar eigen wens indelen.

Ideale locatie
Het Twenthe Centrum is ideaal gelegen in het centrum van Almelo en maar één minuut lopen van het NS- en busstation. Daarbij heeft het een groot parkeerterrein, dat alleen door huurders van het Twenthe Centrum mag worden gebruikt.

Flynth adviseurs en accountants
Flynth is Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf en heeft een werk- en bezoeklocatie in Almelo. Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap, door ze vroegtijdig van de juiste cijfers te voorzien en daarbij het beste advies te geven, gericht op de toekomst.

Wij wensen Flynth veel succes op hun nieuwe werk- en bezoeklocatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo mocht namens de eigenaar, M7 Real Estate, de verhuur van de kantoorruimte begeleiden.

Advies en informatie
Ben je ook opzoek naar kantoorruimte in Almelo en omgeving? Bekijk dan eens ons aanbod of neem contact op met adviseur Barry Seelen voor vrijblijvend advies. Tel: 0546-74 00 00 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.