Gemstone verwerft industrieel… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Gemstone verwerft industrieel complex in Varsseveld

VERKOCHT | Met de aankoop van het bedrijfscomplex van in totaal circa 21.000 aan de Markenweg in Varsseveld heeft Gemstone haar mooie portefeuille uitgebreid.

De locatie in Varsseveld wordt volledig verhuurd aan 247Tailorsteel. Dit innovatieve bedrijf is al ruim 15 jaar actief in de plaatstaal bewerkende industrie. 247Tailorsteel levert laser gesneden plaat- en buismateriaal op maat. Vandaag de dag maken duizenden klanten gebruik van het 247Tailorsteel portaal, om zo op maat gesneden platen, buizen en kantdelen te bestellen.

De locatie in Varsseveld is naast productie en logistiek ook het hoofdkantoor van 247Tailorsteel, tevens is hier hun eigen Academy gevestigd, waar zij eigen personeel opleiden tot ware professionals in het vakgebied.

Gemstone richt zich op vastgoedbeleggingen in het industriële en productiesegment met een bedrijfsspecifiek karakter. Tijdens de transactie werd Gemstone geadviseerd door acquisitie partner DHS Real Estate Investment Management, n/p Notarial Partners, Citystate en CBRE.

Boers & Lem adviseerde de verkoper in deze transactie

Tijdens dit proces hebben wij als Boers & Lem de verkoper commercieel mogen adviseren en begeleiden. We feliciteren alle betrokkenen; Robert Remkes, Rajeev Manna, Wouter Stevens en René de Heus en bedanken de partijen voor de prettige samenwerking.

Advies & informatie

Overweeg je ook een verhuurd bedrijfsobject / complex succesvol te verkopen? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86829787

E: barry@boersenlem.nl