Grootschalige bedrijfsruimte in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Grootschalige bedrijfsruimte in Enschede verhuurd

VERHUURD | Labora Quadratum BV heeft per 1 januari 2023 een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het bedrijfspand aan de Euregioweg 330 in Enschede.

Het bedrijfspand op het Euregio bedrijventerrein heeft een oppervlakte van circa 2.870 m2 en bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoorruimte en kantine. Het pand ligt op een ruim perceel met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Snel verhuurd
Het bedrijfspand heeft nog geen maand te huur gestaan, dat zegt veel over de huidige bedrijfsruimtemarkt in Twente.

Bart Wientjes (partner Boers & Lem) zegt hierover: "De vraag naar bedrijfs- en logistieke ruimte in de regio Twente blijft onverminderd groot. Mede door hoge vraag en druk op nieuwbouw locaties worden bestaande locaties snel verhuurd."

Logistiek partner
Nieuwe huurder is Labora Quadratum. Een partner in de logistiek. Vanuit diverse vestigingen biedt het bedrijf verschillende werkzaamheden aan waardoor hun klanten volledig worden ontzorgd en dat werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd. Voordeel voor hun klanten is dat zij niet hoeven te beschikken over een opslagruimte of magazijn.

Ontwikkeling logistiek personeel
Daarnaast leidt Labora Quadratum ook mensen op tot allround logistiek medewerker. Daarmee willen zij graag een bijdrage leveren aan het grote personeelstekort in de logistieke sector.

Wij wensen Labora Quadratum veel succes op de nieuwe locatie in Enschede!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Advies en informatie
Wil je ook succesvol bedrijfsruimte in Enschede verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Tel: 06-537 303 43 of bart@boersenlem.nl.