Hardick huurt ca. 7.000 m²… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Hardick huurt ca. 7.000 m² nieuwbouw bedrijfsruimte in Hengelo

VERHUURD | De nieuw te bouwen bedrijfsruimte met kantoren aan de Oosterveldsingel te Hengelo is verhuurd aan Hardick B.V. Door toenemende groei heeft de leverancier voor transportbanden gekozen om de huidige locatie te verlaten en zich in 2024 te gaan vestigen in Hengelo.

Het hoogwaardige en duurzame bedrijfspand wordt gebouwd op een zichtlocatie direct aan de A1 en de bouw ervan is recent gestart. Het bedrijvenpark Oosterveld is gelegen aan de noordoostkant van Hengelo.

De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 6.886 m² en wordt ontwikkeld door InvestX Project B.V. en zal in gebruik worden genomen bij Hardick b.v. en Hardicraft.

Hardick is gespecialiseerd in het produceren en leveren van o.a. PTFE transportbanden, lasapparatuur, glas tape en verschillende soorten weefsels. Hardicraft is groot in het maken en leveren van do-it-yourself kits in haken, breien en vilt.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft verhuurder begeleid in deze transactie.

Wij wensen Hardick en Hardicraft veel werkplezier in Hengelo en danken alle partijen voor de prettige en succesvolle samenwerking.

Advies & Informatie

Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Hengelo of omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 053 – 433 55 77

E: bart@boersenlem.nl