High Tech Maintenance huurt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

High Tech Maintenance huurt bedrijfspand op Oosterveld in Hengelo

VERHUURD | High Tech Maintenance heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het moderne bedrijfspand aan Oosterveldsingel 33 in Hengelo. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 940 m².

Het bedrijf High Tech Maintenance (HTM) is sinds maart 2023 operationeel in het multifunctionele bedrijfspand op bedrijventerrein Oosterveld. Het bedrijfspand bestaat uit een bedrijfsruimte (van circa 700 m²), kantoorruimte, entresol en een kantine. Het pand is ideaal gelegen langs de A1 in het Noordoosten van Hengelo.

Verhuizing binnen Hengelo
Het bedrijf HTM heeft 22 medewerkers en groeit hard.

Een nieuw bedrijfspand was noodzakelijk om verder te kunnen ontwikkelen. Na een zoektocht in de krappe bedrijfsruimtemarkt, tekenden zij een huurovereenkomst voor het bedrijfspand aan de Oosterveldsingel. Het pand past precies bij hun ambitie en voldoet aan alle wensen.

CNC bewerkingsmachines
Sinds de oprichting in 2007 is HTM gespecialiseerd in onderhoud aan CNC bewerkingsmachines. Het bedrijf lost storingen op, voert onderhoud uit en is in staat om complete bedrijfsverhuizingen uit te voeren. HTM is sterk gepositioneerd in Oost- en Zuid-Nederland en in het grensgebied van Duitsland en België.

Ons team wenst High Tech Maintenance veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden. 

Advies & informatie
Wil je ook een bedrijfsruimte succesvol verhuren in Hengelo en omstreken? Neem contact op met Bart Wientjes voor een vrijblijvend advies.

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl