Hoofdvestiging Bravo Beveiliging… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Hoofdvestiging Bravo Beveiliging verhuist naar Almelo

VERKOCHT | Bravo Beveiliging, een snelgroeiend beveiligingsbedrijf met zijn oorsprong in Oldenzaal, heeft onlangs zijn hoofdvestiging verhuisd naar Almelo. Het bedrijf heeft een nieuw onderkomen gevonden op Twentepoort Oost 3A.

Bravo Beveiliging heeft het bedrijfsverzamelgebouw van circa 1.500 m² bestaande uit drie verdiepingen gekocht. Zelf bezet Bravo de begane grond, de twee verdiepingen van elk 500 vierkante meter zijn verhuurd aan vijf andere bedrijven. De nieuwe locatie zal de naam 'Bravo Staete' dragen.

Bravo Beveiliging

In de Tubantia verschijnt 24 feb jl. een artikel over Bravo Beveiliging waarin eigenaren Bert-Jan Nusmeier en René Bouman vertellen dat de keuze voor Almelo geen toeval is. “Trek er een cirkel omheen en dan zie je dat we super centraal liggen nu. Onze klanten komen uit deze regio, nu willen we wat meer doorgroeien richting Zwolle”, vertelt Nusmeier.

Bravo Beveiliging is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkende beveiligingsorganisatie en particulier onderzoeksbureau met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van veiligheid en beveiliging binnen haar gelederen.

Bert-Jan Nusmeier benadrukte het belang van de begane grond voor het bedrijf: "We wilden ook per se op de begane grond zitten, daar zitten we nu. Jongens die surveillance doen lopen in en uit. Dat is gewoon veel handiger allemaal."

Het nieuwe onderkomen van Bravo Beveiliging zal dienen als hoofdvestiging. Naast deze vestiging zitten zij ook nog in Oldenzaal en Enschede.

Wij wensen Bravo Beveiliging heel veel succes op deze mooie plek in Almelo

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verkoper in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een kantoorruimte succesvol te kopen of te verkopen in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Masha van der Velde voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06 86 87 58 58
E.
masha@boersenlem.nl