Hulpdiehelpt verhuist naar nieuwe… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Hulpdiehelpt verhuist naar nieuwe locatie in Almelo

VERHUURD | Hulpdiehelpt verhuist naar een nieuwe locatie aan de Plesmanweg 9 in Almelo. De maatschappelijke ruimte, met een oppervlakte van 539 m², biedt voldoende ruimte voor de organisatie.

Het nieuwe pand is gunstig gelegen op het bedrijventerrein Turfkade, een centrale en goed bereikbare plek voor zowel medewerkers als bezoekers. De ruimte maakt deel uit van het Matrix Bedrijvencentrum.

Hulpdiehelpt

Hulpdiehelpt zal op de nieuwe locatie individuele begeleiding en dagbesteding bieden. Ook fungeren zij als inloophuis. Iedereen is welkom om binnen te lopen voor een kop koffie en er kan tegen een kleine vergoeding een maaltijd worden meegegeten.

Medio september verhuist Hulpdiehelpt naar het nieuwe pand. 

Wij wensen het team van Hulpdiehelpt veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Boers & Lem adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Masha van der Velde meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86 87 58 58
E: 
masha@boersenlem.nl