Nieuw bedrijfspand aan Rientjesoven… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

idverde Realisatie huurt bedrijfspand aan Rientjesoven Borne

VERHUURD | De nieuw te bouwen bedrijfsruimte met kantoren aan de Rientjesoven ong. op bedrijventerrein de Veldkamp in Borne is verhuurd aan idverde Realisatie B.V..

Het hoogwaardige bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 1.200 m², die is onderverdeeld in 800 m² bedrijfsruimte en circa 400 m² kantoorruimte. Het perceel is circa 2.500 m² groot, waardoor er ruime parkeermogelijkheden zijn.

Bedrijventerrein de Veldkamp
Het bedrijfscomplex wordt ontwikkeld door Plegt Bouwgroep BV uit Ootmarsum op het populaire bedrijventerrein De Veldkamp in Borne. Dit terrein is strategisch gelegen in de oksel van de A1 en A35 in het centrum van Twente. Het gebouw is ontworpen door PR8 Architecten uit Almelo.

Groensector
idverde NL
is een gevestigde naam in de groensector en onderdeel van de internationale idverde groep. Met ruim 500 medewerkers werkt de organisatie landelijk vanuit twintig locaties. Het bedrijf levert een volledig pakket voor ontwerp, aanleg en onderhoud. Dit doen zij voor klanten zoals zorgorganisaties, recreatieparken, (semi-)overheden, bedrijven, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties.

Nieuwe locatie in Borne
De vestiging van idverde Realisatie in Hengelo bestaat al meer dan 30 jaar en verzorgt voornamelijk projecten voor de zakelijke markt. Om verdere groei in de toekomst mogelijk te maken, zochten zij naar een nieuwe locatie. Voor de organisatie staat duurzaamheid hoog in het vaandel en dat willen zij ook uitdragen met hun huisvesting. Het bedrijfspand aan de Rientjesoven in Borne voldoet geheel aan die wens.

Wij wensen idverde Realisatie veel succes op de nieuwe locatie in Borne!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Advies en informatie
Ook succesvol een bedrijfspand in Hengelo en omstreken verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Tel: 06-537 303 43 of bart@boersenlem.nl.

Artist Impression: PR8 Architecten