Jan Duurzaam tekent… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Jan Duurzaam tekent huurovereenkomst voor een nieuw bedrijfspand in Enschede

Tom Oude Luttikhuis en Rob Leenders, eigenaren van Jan Duurzaam, tekenden deze week de huurovereenkomst voor een nieuw bedrijfspand aan de Wethouder Beversstraat 189 in Enschede.

Drie jaar geleden startten Tom en Rob met Jan Duurzaam. Het bedrijf lost complexe en duurzame vragen op. Zij brengen ingewikkelde informatie terug tot eenvoudige taal die voor iedereen begrijpelijk is. Het bedrijf geeft onafhankelijk, technisch advies en biedt de klant een totaaloplossing met meer woningwaarde en meer wooncomfort. 

Het bedrijfspand van circa 1.630 m² aan de Wethouder Beversstraat 189 zal geheel worden gerestyled aan de buitenzijde. 

Het duurzame pand is al voorzien van 200 PV panelen en een warmtepomp waardoor het volledig gasloos en energieneutraal is. Het is gelegen op een toplocatie aan de Zuiderval en kan de toekomstige groei van het bedrijf opvangen.

Wij wensen Tom, Rob en het team een succesvolle toekomst in hun nieuwe bedrijfspand!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Ben je op zoek naar een (duurzame) bedrijfsruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met Bart Wientjes: 053-433 55 77 of bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.