Kantoorpand DSTRCT/74 in één jaar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kantoorpand DSTRCT/74 in één jaar volledig verhuurd!

Het markante kantoorpand DSTRCT/74 heeft sinds juni 2019 een complete metamorfose ondergaan. En met resultaat; alle 5.600 vierkante meters zijn binnen een jaar verhuurd!

Onze vastgoedspecialiste is er maar wat trots op. Ondanks een zeer groot aanbod van beschikbare panden in Hengelo is het haar gelukt om binnen een jaar tijd het voormalige Essent-gebouw aan de Wegtersweg 1geheel verhuurd te krijgen. Geen één van de 5.600 m² is nog beschikbaar. En dat nadat één van de grootste kantoorpanden van Hengelo daarvoor meer dan 10 jaar leegstond. „Daar ben ik best trots op”, zegt de vastgoedconsulente.

De reden voor het succes is volgens onze vastgoedspecialiste dat de nieuwe eigenaar, Edwin Asveld van logistiek dienstverlener TransHeroes, het hele gebouw compleet heeft gemoderniseerd en verduurzaamd. Ze zegt dat ze DSTRCT/74, de nieuwe naam van het pand, als voorbeeld gebruikt. „In Hengelo staan heel veel panden leeg, meestal erg gedateerd. De meeste eigenaren doen daar niets aan, want ze hebben al veel kosten gemaakt. Het is het ‘kip-en-het-ei’ verhaal. Investeer je in een pand, dan wordt het aantrekkelijker voor huurders.”

Behalve het bedrijf van eigenaar Asveld hebben de volgende ondernemingen onderdak gevonden in zijn vorig jaar juni aangekochte gebouw: RGN brand identity services, Magenta MMT, Toletto en een kersverse huurder uit Enschede. De kantoorspecialiste zegt: „Vier bedrijven die bewust voor dit kantoorpand in Hengelo hebben gekozen.”

Ze hoopt dat meer pandeigenaren het voorbeeld van Asveld gaan volgen. „Zo kunnen we ervoor zorgen dat het leeft en bloeit in Hengelo en dat het geen spookstad gaat worden. Met de vele lege winkels en kantoren ging het wel een beetje die kant op. Gelukkig zijn er verschillende initiatieven, ook vanuit de Gemeente Hengelo."

Informatie en advies Boers & Lem Enschede
Ben je op zoek naar een kantoorruimte of wil je graag een kantoor verkopen of verhuren? Onze vastgoedadviseurs helpen je graag! Neem contact op via 053-433 55 77, stuur een bericht naar info@boersenlem.nl of bekijk ons aanbod.

Lees meer over dit markante pand.

Bron: Tubantia

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.