Magenta MMT B.V. verhuist naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Magenta MMT B.V. verhuist naar kantoorpand DSTRCT/74 in Hengelo

VERHUURD | Het Enschedese softwarebedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte in het unieke pand aan de Wegtersweg 1 in Hengelo, dat van binnen en buiten compleet is gerestyled.

Het voormalige ‘Essent-pand’ stroomt behoorlijk vol. Eigenaar van het pand Edwin Asveld neemt met 30 medewerkers van zijn bedrijf TransHeroes de bovenste verdieping in beslag. RGN brand identity services is afgelopen zomer naar de derde verdieping van het moderne kantoorpand verhuisd. Toletto zit sinds maart dit jaar ook met al haar medewerkers op de derde verdieping. En per 1 november a.s. verhuist Magenta MMT B.V. naar DSTRCT/74.

Magenta MMT B.V. betrekt met 20 medewerkers een nieuwe kantoorruimte van 350 m² op de derde verdieping. Het van oorsprong Enschedese software bedrijf laat daarmee Enschede achter zich en verhuist naar Hengelo. Het software bedrijf dat in 1995 is opgericht ontwikkelt hoogwaardige software voor vakbekwaamheidsmanagement, E-learning en cursusadministratie met als doel om de bekwaamheid van medewerkers en organisaties te verbeteren.

In juni vorig jaar durfde Edwin Asveld de uitdaging aan om één van de grootste kantoorpanden van Hengelo aan te kopen en volledig te moderniseren en te verduurzamen. Daarbij hoorde ook een nieuwe naam: DSTRCT/74. Naar het kengetal van Hengelo. 

Kleine benauwde kantoren zijn omgetoverd tot royale kantoorruimtes. Er zijn prachtig ingerichte werk- en lunchcafé‘s, spreekkamers, flexibele werkplekken, een uniek dakterras en ruim voldoende parkeerplaatsen. In het groene kantoorconcept is duurzaamheid een zeer belangrijk aspect. Het pand beschikt na de renovatie over een BREEAM-Excellent certificaat en Energielabel A.

Het pand is gelegen op een absolute zichtlocatie en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto, openbaar vervoer en de fiets; de fietssnelweg F35 ligt voor de deur! On top is het centrum van Hengelo ook nog eens dichtbij. 

Wij wensen Magenta MMT veel succes met hun nieuwe kantoorruimte in dit schitterende kantoorpand!

Boers & Lem begeleidt de verhuur van de kantoorruimtes namens TransHeroes en heeft zodoende ook de verhuur aan Magenta MMT begeleid.

Informatie en advies
Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies: 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.


Meer nieuws over dit unieke kantoorpand:

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.