TransHeroes renoveert markant… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

TransHeroes renoveert markant gebouw in Hengelo tot modern kantoorpand

TransHeroes Real Estate B.V. heeft in 2019 het kenmerkende gebouw aan de Wegtersweg 1 gekocht. Het pand wordt op het moment gerenoveerd en moet daarmee het modernste kantoorpand van Hengelo en omstreken worden.

Tien jaar stond het oude ‘Essent-pand’ leeg totdat in juni 2019 Edwin Asveld, eigenaar van de logistiek diensterverlener TransHeroes, de uitdaging aandurfde om één van de grootste kantoorpanden van Hengelo aan te kopen en volledig te renoveren. 

Het pand is omgedoopt tot DSTRCT/74, naar het kengetal van Hengelo. De buitenkant van het pand heeft al een nieuwe uitstraling gekregen en de nieuwe naam springt van de gevel. Ook binnen wordt hard gewerkt aan het nieuwe, groene kantoorconcept en worden de kleine benauwde kantoren omgetoverd tot royale kantoorruimtes. Ook zijn de werk- en lunchcafé's, de spreekkamers, de flexibele werkplekken, een dakterras, voldoende parkeerplaatsen, etc. onderscheidende kenmerken in het nieuwe concept. De renovatie, begeleid door SOM= uit Oldenzaal, zal naar verwachting medio 2020 afgerond zijn. 

Bij het ontwerp was duurzaamheid een zeer belangrijk aspect. Als de renovatie van het pand is afgerond, beschikt het over een BREEAM-Excellent certificaat en Energielabel A.

Het pand is gelegen op een absolute zichtlocatie en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto, fiets als openbaar vervoer en het ligt dichtbij het centrum van Hengelo. 

TransHeroes zelf neemt met haar 30 medewerkers één van de verdiepingen in beslag. Daarnaast is onlangs een huurovereenkomst gesloten met RGN brand identity services

RGN is gespecialiseerd in merk management en is nu gevestigd in het kantoorgebouw naast het Heracles stadion in Almelo. Zij zal met 25 medewerkers 470 m² kantoorruimte op de derde verdieping van het pand betrekken. Daarmee verruilen ze Almelo voor Hengelo. 

RGN, met meer dan 20 jaar ervaring in binnen- en buitenland, is gespecialiseerd in alles wat huisstijl- en merkgerelateerd is. Zij zijn sterk in advisering, planning, uitvoering en het beheer van huisstijlen. Als geen ander weten zij dat de realisatie van een nieuwe of bestaande huisstijl of een campagne een kostbare en tijdrovende klus is, waarbij de kwaliteit en uitvoering van de huisstijl van grote invloed is om de waarde van een merk te bepalen. Door hun toewijding en ervaring creëren zij resultaat dat waarde toevoegt aan de totale merkbeleving.

Wij wensen TransHeroes, RGN brand identity services een succesvolle toekomst in dit prachtige kantoorpand!

Boers & Lem mag de verhuur van de kantoorruimtes namens TransHeroes begeleiden en heeft ook de verhuur aan RGN brand identity services begeleid.

In dit artikel van de Tubantia lees je meer over deze prachtige transformatie.

Zoek jij ook een nieuwe kantoorruimte en wil je net als RGN brand identity services in 2020 ook graag naar het gaafste kantoor van Hengelo verhuizen? Vanaf 100 m² zijn er al mogelijkheden. Wij maken graag kosteloos een ontwerp van jouw nieuwe kantoorruimte. Durf jij de uitdaging aan?! 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.