Kantoorpand in centrum Almelo… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kantoorpand in centrum Almelo verkocht aan Campus Dreesz

VERKOCHT | De voormalige bank aan de Egbert Gorterstraat 2-14 in Almelo is verkocht aan Campus Dreesz. Het kantoorpand van circa 3.500 m2 met onderliggende parkeerkelder krijgt een complete restyling.

Tweede vestiging
Op loopafstand van de eerste vestiging aan de Brugstraat in Almelo, komt er een tweede Campus Dreesz vestiging bij in de stad. 

Het voormalige bankgebouw aan de Egbert Gorterstraat zal een complete metamorfose krijgen en opent naar verwachting later dit jaar. 

Met deze aankoop verdubbelt het bedrijf binnen 2,5 jaar tijd de capaciteit in Almelo.

Verhuurder van kantoren
Campus Dreesz is een verhuurder van kantoren, vergaderruimtes en flexplekken. Campus Dreesz is onderdeel van Campus Offices en heeft (naast Almelo) locaties in Den Bosch, Rijswijk, Capelle a/d IJssel, Deventer en Enschede.

Campus Offices (her)ontwikkelt binnenstedelijke locaties met gedeelde faciliteiten voor hospitality, technologie, koffie, lunch, vergaderen, events, sport en “buiten”. Locaties zeker ook om te werken met voor elk type gebruiker een maatwerk workspace opgebouwd uit 100% flexibele inrichtingselementen en dito huurovereenkomsten. Zowel start-ups als professionals voelen zich daarom thuis bij Campus. Dat hier grote vraag naar is, mag duidelijk zijn na deze mooie deal!

Toplocatie
Het kantoorpand van circa 3.500 m2 ligt op toplocatie in het stadshart van Almelo, tegenover het centraal station. Het gebouw heeft vier bouwlagen met kantoorruimtes en een parkeerkelder met ruimte voor circa 50 auto’s.

Kantoor te huur
Dus ben je voor het einde van dit jaar nog op zoek naar een nieuwe werkplek in een prachtig gerestyled kantoorgebouw in Almelo? Dan is dit jouw kans! Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met onze adviseurs.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking en wensen Pim Trommelen en zijn team veel succes met de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo begeleidde deze transactie namens de verkoper.

Advies en informatie
Op zoek naar kantoorruimte in Almelo? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met adviseur Barry Seelen voor een vrijblijvend advies. Tel: 06-868 297 87 of barry@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verkopen
Wil je ook een bedrijfspand met succes verkopen? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Bron: Tubantia

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.