Rijksmonumentale kantoorvilla… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Rijksmonumentale kantoorvilla Ootmarsumsestraat verkocht

VERKOCHT | Wie kent dit schitterende object aan de Ootmarsumsestraat 87 in Almelo niet? Het rijksmonumentale herenhuis is verkocht. Nadat het een tijd als kantoorruimte is gebruikt, verbouwt de nieuwe eigenaar het weer tot een woning.

Rijksmonumentale kantoorvilla in art nouveaustijl op een hoek bij kruispunt in Almelo

Art Nouveaustijl
Het karakteristieke vrijstaande pand in Art Nouveaustijl is in 1910 gebouwd naar een ontwerp van architect G.B. Broekema in opdracht van textielfabrikant Ten Bos. 

Originele staat
De villa verkeerd in vrijwel originele staat met o.a. glas in lood ramen, fraai gesneden trappalen en balusters, huistekens op de nokken en nog veel meer bijzondere eigenschappen.

Het pand, dat sinds 1997 een Rijksmonument is, heeft een oppervlakte van circa 460 m² verdeeld over drie verdiepingen en ligt op een perceel van circa 1.220 m². Daarnaast heeft het een garage op eigen terrein.

Wij wensen de nieuwe bewoners veel geluk in hun nieuwe woning!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft namens de verkoper deze transactie begeleid.

Informatie en advies
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo en omstreken of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen van onze vestiging in Almelo: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.