Kenkhuis Adviesgroep breidt uit en… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kenkhuis Adviesgroep breidt uit en verdubbelt kantoorruimte in Almelo

VERHUURD | Kenkhuis Adviesgroep breidt haar kantoorruimte aan de Twentepoort Oost 16 uit van 104 m² naar 225 m² . Een mooie stap voor het groeiende adviesbureau uit Almelo.

De kantoorruimte van Kenkhuis Adviesgroep ligt op het kantorenpark Twentepoort Oost. Het kantoor is uitstekend bereikbaar en ligt op slechts één minuut rijafstand van de A35.

Kenkhuis Adviesgroep

Kenkhuis Adviesgroep is al jaren jouw persoonlijke aanspreekpunt voor hypotheken en verzekeringen. Door middel van prettig, duidelijk en persoonlijk advies proberen zij hun klanten zo goed mogen te helpen en financiële rust te geven.

In mei 2022 verhuisde het bedrijf al naar Twentepoort Oost 16, maar vanwege toenemende drukte en groei van het team, zullen wij het kantoor gaan uitbreiden.

Er is nog ruimte beschikbaar in de nieuwe kantoorruimte voor potentiële nieuwe medewerkers.

Wij wensen het team van Kenkhuis Adviesgroep veel succes en plezier met deze uitbreiding!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een kantoorruimte succesvol te huren of te verhuren in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Masha van der Velde voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86 87 58 58
E.
masha@boersenlem.nl