Kersten Hulpmiddelen huurt modern… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kersten Hulpmiddelen huurt modern bedrijfspand in Weerselo

VERHUURD | De bedrijfsruimte met kantoor van ca. 900 m² aan de Loohuisveldweg 15 in Weerselo zal gebruikt worden door Bert Stevens Orthesebouw, onderdeel van Kersten Hulpmiddelen.

De bedrijfsruimte met kantoor staat op het bedrijventerrein Echelpoel III in Weerselo. De bedrijfsruimte heeft een moderne uitstraling en is duurzaam gebouwd.

Het is gelegen op een zichtlocatie aan de zuidzijde van het bedrijventerrein Echelpoel III. Dit terrein kenmerkt zich door diverse productie-, industrie- en transportbedrijven.

Bert Stevens Orthesebouw

Sinds 2001 maakt het betrokken team van Bert Stevens Orthesebouw maatwerk zitoplossingen voor mensen met een fysieke beperking, elke orthese wordt in de werkplaats volledig met de hand gemaakt. Het bedrijf groeide uit tot een specialist binnen de revalidatiemarkt en telt inmiddels 16 medewerkers.

Kersten Hulpmiddelen

Sinds 2021 is Bert Stevens Orthesebouw onderdeel van Kersten Hulpmiddelen, een grote landelijke organisatie met 20 verschillende vestigingen door heel Nederland. In totaal werken er 660 medewerkers, waarvan 12% met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Groei en uitbreiding

Door uitbreiding en groei van de bedrijfsactiviteiten wordt het huidige pand in Oldenzaal te klein, dus verhuist Bert Stevens Orthesebouw per 1 september 2024 naar de Loohuisveldweg 15 in Weerselo.

Wij wensen het team van Bert Stevens Orthesebouw veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Weerselo en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-53 73 03 43
E.
bart@boersenlem.nl