Klein Poelhuis verhuist naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Klein Poelhuis verhuist naar Hassinkweg in Hengelo

VERHUURD | Klein Poelhuis Installatietechniek heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand aan de Hassinkweg 19 van circa 1.445 in Hengelo.

Per heden heeft het bedrijf al de sleutel ontvangen, zodat ze kunnen beginnen met een grootschalige verbouwing en renovatie van het pand. Tijdens de verbouwing zal het bedrijf o.a. de kantoorruimte uitbreiden, er komt een kantine en ze gaan het parkeerterrein opnieuw indelen. Ook zal het gebouw verduurzaamd worden en is het pand na de verbouwing klaar voor de toekomst.

Door aanhoudende groei was Klein Poelhuis op zoek naar een nieuw bedrijfspand. 

Hun nieuwe bedrijfspand met kantoorruimte aan de Hassinkweg is op het bedrijventerrein Westermaat gelegen, dichtbij de op- en afritten van de A1.

Installatietechniek
Klein Poelhuis
Installatietechniek is in 1905 opgericht in Winterswijk. Wat begon als een smederij in Winterswijk is door de jaren heen uitgegroeid naar een bedrijf dat totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek biedt.

Zij creëren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort en streven naar duurzame, veilige, onderhoudsvriendelijke gebouwen met tevreden eigenaren en gebruikers.

VDK Groep
Klein Poelhuis is onderdeel van de VDK Groep. Deze groep bestaat uit ruim 35 zelfstandig opererende specialistische bedrijven die voornamelijk actief zijn in de installatiemarkt. De afgelopen jaren is de VDK Groep op eigen kracht en door meerdere overnames snel gegroeid.

Wij wensen Klein Poelhuis een goede verbouwing en veel succes met de op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Twenten mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar een bedrijfsruimte in Hengelo? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met Bart Wientjes voor een vrijblijvend advies:

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl

Bedrijfspand verhuren
Ook een bedrijfsruimte met succes verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.