Kraeft uitzendbureau opent… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kraeft uitzendbureau opent vestiging in Almelo

VERHUURD | De commerciële ruimte van circa 90 aan de Ootmarsumsestraat 280B is per 1 augustus 2022 verhuurd aan Kraeft uitzendbureau.

De commerciële ruimte ligt aan de doorgaande Ootmarsumsestraat tegenover het drukbezochte winkelcentrum Eskerplein.

Oprichting
Begin 2020 nam oprichter Sander Wiegers, de stap om Kraeft uitzendbureau in Enschede op te starten. Het bedrijf is gespecialiseerd in MBO/MBO+ vacatures in de branches techniek, logistiek en productie.

“Ik vind dat een goede match tussen medewerker en bedrijf zorgt voor meer werkplezier en langdurige werkverbanden” aldus Sander Wiegers.

Tweede vestiging
Na het succes van Kraeft in Enschede heeft het bedrijf besloten om uit te breiden en een vestiging in Almelo te openen. Hierdoor kan het bedrijf de ’brug’ tussen hun klanten uit Almelo verkleinen en het bereik vergroten. Het uitzendbureau heeft inmiddels de sleutel ontvangen en de verbouwing is begonnen. Binnenkort zal de nieuwe vestiging in Almelo de deuren openen.

Wij wensen Kraeft een succesvolle toekomst met de nieuwe vestiging in Almelo!

Masha van der Velde van Boers & Lem Almelo mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Advies en informatie
Ben je op zoek naar een winkelruimte in Almelo? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met adviseur Masha van der Velde voor een vrijblijvend advies:

T. 06- 868 758 58
E. masha@boersenlem.nl

Winkelpand verhuren
Ook met succes een winkelpand verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 / 0546-74 00 00 of info@boersenlem.nl.