Kunst Punt Almelo start op mooie… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kunst Punt Almelo start op mooie locatie in binnenstad

VERHUURD | Stichting Kunst Punt Almelo heeft per 1 april j.l. intrek genomen in hun nieuwe onderkomen van circa 160 m² aan de Grotestraat 37 in Almelo. Na een geslaagd openingsfeest opende de stichting op 15 april haar deuren voor publiek.

In de voormalige winkel van KPN zit nu een pop-up galerie met wisselende exposities van Almelose kunstenaars. De stichting is een gezamenlijk initiatief van Joke van Dijk-Schut, Hilde Klaassens, Arie-Jan Arbouw en Hubert van Mastrigt.

Kunst Punt Almelo moet op de nieuwe locatie de ontmoetingsplek van winkelend publiek met Almelose kunstenaars worden. Samen met de gemeente Almelo zet de stichting zich in voor voldoende atelierruimte voor beeldbepalende kunstenaars en veelbelovende jonge kunstenaars in Almelo. 

De eerste expositie is inmiddels te zien tot en met 27 mei 2023. Voor het winkelend publiek bestaat de mogelijkheid Almelose kunst te kopen tot 100 euro.

Wij wensen Kunst Punt Almelo veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Advies & informatie
Op zoek naar een winkelruimte in Twente? Bekijk dan hier ons actuele aanbod of neem contact op met Masha van der Velde voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T. 06 - 868 758 58
E. masha@boersenlem.nl