L. ten Cate betrekt nieuw… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

L. ten Cate betrekt nieuw bedrijfspand van 7.500 m² in Borne

VERHUURD | Het nieuwe bedrijfspand van L. ten Cate B.V. aan de Morseltoven 12 in Borne is vorige week officieel opgeleverd.

Het bedrijfspand omvat een warehouse bestaande uit 3 geschakelde bedrijfsruimten, een showroom en kantoorruimte verdeeld over 3 bouwlagen. Het is voorzien van 8 loading docks en de vrije hoogte van het pand is 12.20 meter. Op eigen terrein zal plek zijn voor ruim 70 auto’s.

Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 7.500 m² en is gerealiseerd met duurzame materialen en is voorzien van zonnepanelen en warmtepompen.

L. Ten Cate B.V.

Sinds 1952 heeft Ten Cate zijn stempel gedrukt. Vanaf die tijd hebben ze in Geesteren gewerkt met één gemeenschappelijk doel: het nastreven van een leven van 'dagelijks goed'.

Met de komst van de nieuwe locatie verhuist L. Ten Cate haar bedrijfspand van Geesteren naar Borne. Een mooie stap die past bij het imago dat het bedrijf wil uitdragen. Het nieuwe logistieke centrum en kantoor is ook stap richting duurzaamheid, iets wat hoog in het vaandel staat bij Ten Cate.

Westermaat De Veldkamp

Westermaat De Veldkamp is hét epicentrum van de Twentse bedrijventerreinen. Het terrein ligt direct aan de rijkswegen A1 en A35 en heef een goede aansluiting met de woongebieden in Hengelo en Borne.

Wij wensen het team van Ten Cate veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Boers & Lem heeft namens W&W Vastgoed deze transactie tot stand gebracht.

Het bedrijfspand werd gerealiseerd door BWS Bouw in opdracht van W&W Vastgoed. De huurder werd geadviseerd door Snelder Zijlstra.

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Borne en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06- 53 73 03 43
E.
bart@boersenlem.nl