Nieuw bedrijfspand aan Morseltoven… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuw bedrijfspand voor L. ten Cate in Borne

VERHUURD | Het - nieuw te realiseren - distributiecentrum aan Morseltoven 12 op bedrijventerrein de Veldkamp in Borne is langjarig verhuurd aan L. ten Cate. Het nieuwe onderkomen van het bedrijf heeft een totale oppervlakte van circa 7.380 m².

W&W Vastgoed B.V. ontwikkelt het logistieke centrum met kantoren. Het heeft een oppervlakte van ca. 7.380 m² en wordt onderverdeeld in verschillende hallen die onderling schakelbaar zijn. Het bedrijfspand is voorzien van 8 loading docks en de vrije hoogte van de bedrijfsruimte is 12.20 meter. Op eigen terrein zal plek zijn voor ruim 70 auto’s.

Het gebouw heeft een hoogwaardige, duurzame afwerking en is gunstig gelegen, dichtbij de op- en afritten van de A1.

Zichtlocatie op De Veldkamp
Het logistieke bedrijfspand met bedrijfsruimte en kantoren komt op een mooie zichtlocatie vanaf de Amerikalaan.

Bedrijventerrein De Veldkamp is hét epicentrum van de Twentse bedrijventerreinen. Het terrein ligt aan de A1 en A35, heeft een directe aansluiting op de afslag Borne-West en er is een goede aansluiting met Hengelo en Borne.

Verhuizing 2024
Oplevering van het gebouw is naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024, Het gerenommeerde textielbedrijf L. ten Cate BV. was jarenlang gehuisvest in Geesteren. De huidige huisvesting paste niet meer bij het imago dat het bedrijf wil uitdragen. En door het overhevelen van de productie naar Turkije, mocht het nieuwe bedrijfspand een maatje kleiner.

Duurzaam
Met duurzame bouwmaterialen, warmtepompen en zonnepanelen voldoet het nieuwe bedrijfspand aan de belangrijke wens van verduurzaming. Met het oog op de toekomst en werkgelegenheid in de regio is ook voor deze locatie gekozen.

(Tekst gaat door onder de foto)

Internationaal bedrijf
L. ten Cate B.V.
is opgericht in 1952 in Geesteren. Het is een internationaal bedrijf met een sterke familie-mentaliteit. Binnen de groep komen drie gerenommeerde merken in ondergoed en badkleding samen. De producten van het bedrijf zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van huidvriendelijke materialen en duurzaam geproduceerd.

Wij wensen L. ten Cate een goede voorbereiding en veel succes op de nieuwe locatie in Borne!

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden. Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars heeft de huurder geadviseerd.

Advies en informatie
Ook succesvol een bedrijfspand in Hengelo en omstreken verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies. Tel: 06-537 303 43 of bart@boersenlem.nl.