Leenders Bike Totaal verdubbelt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Leenders Bike Totaal verdubbelt aantal vierkante meters Pasmaatweg Hengelo

VERHUURD | Leenders Bike Totaal heeft per 1 oktober j.l. een langjarige huurovereenkomst getekend voor het voormalige pand van pianowinkel Schumer, aan de Pasmaatweg 50 in Hengelo.

Verdubbeling oppervlakte
De tweewielerzaak heeft grootse plannen met het bedrijfspand op nummer 50. Dat pand moet worden samengevoegd met hun huidige, naastgelegen pand op nummer 40. Leenders Bike Totaal gaat daarmee de oppervlakte verdubbelen naar circa 6.000 m2. De verbouwing om de twee panden aan elkaar te verbinden, zal binnenkort starten.

Groei
Leenders Bike Totaal is 35 jaar geleden opgericht door Jos Leenders. Inmiddels is het aan de Pasmaatweg 40 uitgegroeid tot een mega fietsenwinkel. Door deze samenvoeging kunnen de groeiende ambities van de tweewielerzaak worden waargemaakt en is Leenders klaar voor de toekomst.

Het Boers & Lem team wenst Leenders Bike Totaal een succesvolle toekomst!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Twente heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Hengelo of omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes via 06- 53730343 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Bron: Leenders Bike Totaal
Visual: Fons.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.