Nieuw bedrijfspand van ca. 3.000 m²… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuw bedrijfspand van ca. 3.000 m² voor Picnic Almelo

VERHUURD | Het bedrijfspand met een oppervlakte van bijna 3.000 m2 op Bedrijvenpark Twente 310 in Almelo is verhuurd. Picnic heeft een huurovereenkomst gesloten en gaat vanaf die locatie de klanten in Almelo en omgeving weer bedienen.

Onlinesupermarkt Picnic in Amelo moest op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo, nadat begin juli het bedrijfspand aan de Zeearend, in de Windmolenbroek, volledig uitbrandde.

Nieuwe locatie
Picnic wilde haar klanten in Almelo en omgeving zo snel mogelijk weer bedienen en zocht met spoed naar een nieuw bedrijfspand met een goede bereikbaarheid. Die vonden zij op Bedrijvenpark Twente 310. Ze starten met 6 wagens, dat moet doorgroeien naar circa 25. 

Het bedrijfspand op Bedrijvenpark Twente 310 bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoren, kantine, opslagruimte en nog een half open opslagruimte op eigen terrein.

Online supermarkt
Picnic, opgericht in 2015, is een online supermarkt die boodschappen gratis thuisbezorgd. Het bedrijf vindt het milieu belangrijk en bezorgt de boodschappen daarom in 100% elektrische en geluidloze wagens.

Wij wensen Picnic in Almelo veel succes op de nieuwe locatie!

Koen van de Riet van Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar bedrijfsruimte in Almelo? Bekijk ons aanbod of neem contact op met Koen van de Riet voor een vrijblijvend advies. Tel: 06- 274 422 55 of koen@boersenlem.nl.

Bron: Indebuurt