Nieuw bedrijfspand voor Proftech… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuw bedrijfspand voor Proftech aan Hassinkweg Hengelo

VERHUURD | Het bedrijfspand aan de Hassinkweg 10 in Hengelo is verhuurd aan Proftech BV. Het bedrijf tekende een langjarige huurovereenkomst voor het pand dat een totale oppervlakte heeft van circa 1.110 .

Het bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Westermaat-Zuid in Hengelo, dichtbij de op- en afritten van de A1. Het pand bestaat uit kantoren verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, een royale bedrijfsruimte en parkeerplaatsen op eigen terrein.

Stroomversnelling
Bijna 30 jaar zat Proftech om de hoek van dezelfde straat op nummer 19. 

Het nieuwe pand aan de Hassinkweg 10 heeft voldoende ruimte en is perfect voor het bedrijf en haar ambities. Door onverwachte omstandigheden is de verhuizing in een stroomversnelling geraakt en zijn ze al sinds 1 mei j.l. operationeel vanaf het nieuwe adres.

Proftech
Het bedrijf Proftech ontwikkelt en realiseert al meer dan 40 jaar oplossingen voor kwaliteits- en rendementsverbetering in de productieomgeving van bedrijven uit de automotive, OEM, consumer electronics en medische technologie.

Proftech wil door kennis en ervaring op het gebied van mechatronica de factor arbeid in de productie verminderen en de kwaliteit en continuïteit van producten beter waarborgen.

Wij wensen Proftech een succesvolle toekomst op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Advies en informatie
Op zoek naar een bedrijfspand in Hengelo? Bekijk eens ons aanbod of neem contact op met Bart Wientjes voor een vrijblijvend advies. Tel: 06-537 303 43 of bart@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verhuren
Wil je ook met succes een bedrijfspand verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.