Nieuw bedrijvencomplex Josink Es… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuw bedrijvencomplex Josink Es voor oplevering al verhuurd

Bart Wientjes in de Tubantia over het nieuwe bedrijvencomplex op bedrijventerrein Josink Es langs de Westerval in Enschede. Het gebouw op de Josink Es was binnen de kortste keren verhuurd. "Er is geen kavel meer te krijgen".

Alle bedrijfspanden van het complex zijn verhuurd, zegt Bart Wientjes. Bart begeleidde de verhuur namens de eigenaar, vastgoedontwikkelaar Reggehave uit Enter. Het hele complex was voor oplevering al verhuurd. „Dat is bijzonder. Ik maak dat niet vaak mee.” 

Schaarste
Ook zegt Bart: „Er is een groot tekort aan kwalitatief goede bedrijfsruimte, maar er is geen kavel meer te krijgen. 

De bedrijventerreinen zitten vol, waardoor de economische groei van bedrijven wel eens zou kunnen worden belemmerd. Dat probleem speelt elders ook en heeft vooral in de grote steden al tot overbiedingen geleid.”

Huurders
Het bedrijvencomplex op de Josink Es heeft zes geschakelde gebouwen en is onlangs opgeleverd. De eerste huurders zitten er nu een maand in. Dit zijn onder andere beveiligingsbedrijf RJ Security en BTG (Biomass Technology Group). Voor de laatstgenoemde is het al het tweede pand op bedrijventerrein Josink Es.

Thermo Solutions
Thermo Solutions voegt zich toe aan dit rijtje. Het bedrijf vertrok drie jaar geleden met 40 medewerkers vanuit Enschede naar Oldenzaal. Daar werd het al snel te klein en een tweede pand in Oldenzaal werd gehuurd. 

Dat bleek in de praktijk niet ideaal te werken. Het bedrijf besloot om op zoek te gaan naar een locatie waar ze alle bedrijfsactiviteiten op één plek konden concentreren. Het bedrijf verhuist naar verwachting in februari 2022 weer terug naar Enschede.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een nieuw(bouw) bedrijfspand in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes op 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Bron: Tubantia

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.