Nieuwbouw voor Jonge Poerink… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwbouw voor Jonge Poerink Conveyors in Borne

Jonge Poerink Conveyors gaat een nieuwe state-of-the-art fabriek van circa 8.200 m² bouwen in Borne. Hiermee blijft het voormalig familiebedrijf in Borne gevestigd.

Jonge Poerink gaat hierdoor na ruim 90 jaar van een binnenstedelijk en verouderde bedrijfshal naar een hoogstaand, duurzaam en een architectonisch bedrijfspand met kantoor van circa 8.200 m².

Het moderne en markante bedrijfspand is ontwikkeld door InvestX Projecten B.V. en ontworpen door PR8 Architecten. Verdere betrokken partij is BWS Bouw.

Het object is gelegen op een mooie zichtlocatie op bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp, nabij de op- en afritten van de Rijksweg A1 en A35.

Jonge Poerink Conveyors

Sinds de oprichting in 1932 is Jonge Poerink Conveyors uitgegroeid tot een wereldwijd erkend specialist in betrouwbare transportsystemen voor intern transport.

Over de bouw van de nieuwe fabriek zeggen ze het volgende: “Deze strategische stap stelt ons in staat om onze productiemogelijkheden uit te breiden en beter in te spelen op de behoeften van onze klanten. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die deze nieuwe fase met zich meebrengt.”

Boers & Lem adviseerde de partijen in deze transactie.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Advies & informatie
Opzoek naar bedrijfsruimte in Borne of omstreken? Wij helpen je graag! Neem gerust contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-53 73 03 43
E.
bart@boersenlem.nl