Nieuwe huurder voor bedrijfsruimte… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe huurder voor bedrijfsruimte Twentelaan 8 in Almelo

VERHUURD | Het jonge bedrijf Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand aan de Twentelaan 8 in Almelo.

Recent heeft het maakbedrijf de functionele bedrijfsruimte met kantoor in Almelo betrokken. Het pand, met een oppervlakte van 840 m2, is uitstekend gelegen op bedrijventerrein ‘Twentelaan’ en beschikt over een ruim bestraat opslag-/buitenterrein.

Asymmetrie Kozijn Techniek B.V. is een jong bedrijf dat is opgericht door Özcan Mertgenç. Het bedrijf vervaardigt kozijnen, deuren, dakkapellen en veranda’s. Door een groeiende vraag was het bedrijf op zoek naar een nieuwe, strategisch gelegen, bedrijfsruimte. Die hebben zij gevonden aan de Twentelaan 8 in Almelo.

Wij wensen Asymmetrie Kozijn Techniek een succesvolle toekomst in hun nieuwe bedrijfspand!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen van ons kantoor in Almelo: 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.