Nieuwe huurders voor… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe huurders voor bedrijfscomplex in Vriezenveen

VERKOCHT/VERHUURD | Het voormalige bedrijfscomplex van Waterschap Vechtstromen aan de Nijverheidsweg 5 in Vriezenveen is recent verkocht aan een particuliere belegger. Boers & Lem mocht namens de nieuwe eigenaar de verhuur oppakken. Binnen afzienbare tijd is het complex volledig verhuurd.

Het bedrijfscomplex is door Waterschap Vechtstromen vanuit strategisch oogpunt verkocht. Het Waterschap herverdeelt de medewerkers van deze locatie over andere bestaande vestigingen in de nabije omgeving.

Multifunctioneel complex
Op bedrijventerrein ‘Weitzelpoort’ in Vriezenveen ligt het bedrijfscomplex op een perceel van 9.300 m2. Het bestaat uit een hoofdgebouw met bedrijfsruimtes en kantoren en een tweede separate bedrijfsruimte met opslagplaats. 

Binnen afzienbare tijd is het bedrijfscomplex langjarig verhuurd aan Store Management Group en VA-Tyre.

Hoofdgebouw van het complex
Store Management Group
(SMG) huurt het hoofdgebouw dat bestaat uit diverse bedrijfsruimtes en kantoren. Het heeft een totale oppervlakte van circa 2.050 m2.

SMG ontwerpt, begeleidt en voert projecten uit op het gebied van projectmanagement, winkelinterieur, installatietechniek en afbouw van winkels, kantoren en bedrijfspanden.

De ruimte op het oude adres werd te klein en het bedrijf kan zich vanaf de nieuwe locatie verder ontwikkelen.

Separate bedrijfsruimte 
Door groeiende activiteiten zocht bandengroothandel VA-Tyre  extra opslagruimte. Bij voorkeur in de buurt van het huidige adres Nijverheidsweg 6B. De separate bedrijfsruimte van het complex, met een oppervlakte van circa 960 m2, bevindt zich aan de overkant van VA-Tyre. Toen de ruimte in de verhuur kwam, was de deal snel gesloten.

Wij wensen SMG Meulenbeld en VA-Tyre veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo mochten namens de verkoper deze transactie begeleiden.

Advies en informatie
Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Twente? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met Barry Seelen of Koen van de Riet voor een vrijblijvend advies. 

Barry: 06-868 297 87 of barry@boersenlem.nl
Koen
: 06-274 422 55 of koen@boersenlem.nl

Bedrijfspand verhuren/verkopen?
Overweeg je om een te verkopen en zoek je een energieke bedrijfsmakelaar in Twente? Wij helpen je graag! Relaties uit ons uitgebreide netwerk zijn op zoek naar bedrijfspanden en beleggingspanden.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.