Nieuwe locatie voor Kringloop… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe locatie voor Kringloop Almelo na brand

VERHUURD | De bedrijfsruimte aan Noordbroek 2 in Almelo is verhuurd aan Kringloop Almelo. Sinds de grote brand aan de Aalderinkssingel in januari van dit jaar, zat de organisatie zonder onderkomen.

In het bedrijfspand aan Noordbroek 2, dat een totale oppervlakte van 5.890 m² heeft, maakt eigenaar Ron Kits een doorstart. Het nieuwe pand is ruimer dan het oude en rondom het pand is het terrein grotendeels verhard, waardoor er ruim voldoende gelegenheid is om te parkeren.

Noodzaak voor tweedehands goederen
Ook alle spullen zijn verloren gegaan tijdens de brand. Eigenaar Ron Kits roept mensen op om tweedehands spullen goed voor een tweede leven, naar de nieuwe locatie van Kringloop Almelo te brengen. 

Ophalen is ook mogelijk, daarvoor kan gebeld worden met 0546-200 201.

Nieuwbouwplannen
In de toekomst hoopt Ron Kits met zijn enthousiaste team, dat bestaat uit 38 collega’s, terug te keren naar de oude plek aan de Aalderinkssingel. Hij is al druk bezig met de plannen voor nieuwbouw op de oude plek.

Wij zijn blij dat we Ron in deze lastige tijd konden adviseren en wensen hem en zijn team veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Advies & informatie
Wil je ook een bedrijfsruimte succesvol verhuren in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T. 06-868 297 87
E. barry@boersenlem.nl