Nieuwe locatie voor Moddit in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe locatie voor Moddit in Nijverdal!

VERKOCHT – Moddit Digital Agency uit Nijverdal, koopt het kantoorgebouw van 1.703 m² aan de Energiestraat 2.

Het kantoorgebouw aan de Energiestraat 2 heeft een totale oppervlakte van 1.703 m² welke is verdeeld over 4 bouwlagen. Moddit zal na een verbouwing eind 2024 intrek nemen in het gehele kantoorgebouw in Nijverdal.

Het kantoorgebouw is gelegen op een zichtlocatie op het bedrijventerrein “’t Lochter” in Nijverdal.

Over Moddit

Na ruim 16 jaar bedrijven succesvol te hebben geholpen met digitalisering en online marketing, zet Moddit deze ambitieuze stap om hun groei voort te zetten.

Het nieuwe pand biedt voldoende ruimte en volop doorgroeimogelijkheden voor Moddit en partner Growww.. Dit stelt het team, dat inmiddels uit meer dan 40 medewerkers bestaat, in staat om verder te groeien en hun klanten nog beter van dienst te zijn. De komende maanden wordt het pand verbouwd tot een unieke, gave en prettige werkruimte die zowel medewerkers als klanten zal inspireren. "Een droom die uitkomt," aldus Simon Hogenkamp, een van de twee eigenaren van het bedrijf. De verbouwing van het pand is te volgen via de socialmediakanalen van Moddit.

Wij wensen het team van Moddit veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Boers & Lem adviseerde de verkoper in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te kopen of te verkopen in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Masha van der Velde voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86875858
E. masha@boersenlem.nl