Nieuwe logistieke bedrijfsruimte in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe logistieke bedrijfsruimte in Almelo voor Beeswift

VERHUURD | De bedrijfsruimte aan de Schuilenburglaan 5 op bedrijventerrein "Noordbroek” in Almelo is langjarig verhuurd aan Beeswift uit Enschede.

Deze functionele en representatieve bedrijfs-/ en opslagruimte met kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 3.032 m². Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw en er zijn uitstekende mogelijkheden om te laden en te lossen middels de drie laaddocks.

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein "Noordbroek” in Almelo en is goed bereikbaar via de A35 en N36 die met de auto in vijf minuten te bereiken zijn.

Internationale organisatie
Beeswift is onderdeel van een internationale fabrikant en groothandel van persoonlijke beschermingskleding en -uitrusting met een breed assortiment aan veiligheidsproducten en hoogwaardige werkkleding.

Vanwege (online) groei willen zij uitbreiden en zochten daarom een grotere bedrijfsruimte.

Verhuizing naar Almelo
Beeswift was altijd gevestigd in Enschede. Echter, door schaarste op de logistieke vastgoedmarkt konden zij daar geen passende huisvesting vinden en hebben zij besloten hun zoekgebied uit te breiden buiten Enschede. Na een aantal bezichtigingen bleek de bedrijfsruimte aan de Schuilenburglaan in Almelo aan de wensen en eisen te voldoen. Zodoende is een verhuizing van Enschede naar Almelo aanstaande.

Wij wensen Beeswift veel succes op de nieuwe locatie in Almelo!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een logistieke bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Koen van de Riet voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 0546-74 00 00
E.
koen@boersenlem.nl