Ensing Autoverhuur opent nieuwe… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Ensing Autoverhuur opent nieuwe vestiging in Almelo

VERHUURD | Autoverhuurbedrijf Ensing opent per 1 maart 2023 een nieuwe locatie in de zeer goed onderhouden bedrijfsruimte met showroom aan Twentepoort West 11a in Almelo.

De bedrijfsruimte op bedrijventerrein Twentepoort heeft een totale oppervlakte van circa 978 m² en een ruim afsluitbaar buitenterrein van circa 800 m². Het pand is gunstig gelegen op een paar minuten afstand van de A35.

Familiebedrijf in autoverhuur
Ensing Autoverhuur
is een familiebedrijf en heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het verhuren van personenauto’s, personenbussen, bestelwagens en aanhangwagens aan zowel particulieren als bedrijven. 

Goede service staat hoog in het vaandel. Door het wagenpark zo jong mogelijk te houden, biedt het bedrijf elke klant een ruime keuze uit nieuwe modellen.

Nieuwe locatie in Almelo
Na twee vestigingen in Apeldoorn en Zwolle opent het autoverhuurbedrijf een nieuwe vestiging in Almelo. De bedrijfsruimte met showroom leent zich perfect voor Ensing Autoverhuur. Het ruime, afsluitbare buitenterrein is ideaal voor het parkeren van hun wagenpark.

Wij wensen Ensing Autoverhuur veel succes op de nieuwe locatie in Almelo!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars in Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Ook een bedrijfsruimte in Oost-Nederland succesvol verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Koen van de Riet voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06- 274 422 55 
E. koen@boersenlem.nl