Nieuwe vestiging voor Bronkhorst… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe vestiging voor Bronkhorst High-Tech aan Colosseum 11-19 en OVSoftware breidt uit

VERHUURD | Per 1 januari 2024 heeft Bronkhorst High-Tech het kantoorpand aan de Colosseum 11 in Enschede betreden. Daarnaast is OVSoftware, voormalig huurder, de gehele 3e verdieping gaan huren.

Bronkhorst High-Tech voegt zich toe als nieuwe huurder aan het gebouw en zal zich vestigen op de 1e verdieping van het kantoorgebouw. Bronkhorst High-Tech is een wereldwijde speler op het gebied van flow oplossingen met een uitgebreid pakket aan flowmeters en klant specifieke flow systemen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ruurlo en het kantoor in Enschede is een extra vestiging, waar een deel van de productontwikkeling van sensoren zal worden ondergebracht, gebaseerd op micro- en nanotechnologie.

OVSoftware was al huurder van het kantoorgebouw, maar gaat door vertrek van Locamotion nu de gehele 3e verdieping huren. Een mooie uitbreiding voor het trotse familiebedrijf. Met hoge toewijding aan code kwaliteit en vakmanschap, waarbij OVSoftware de hoogste standaarden in softwareontwikkeling hanteert en een team heeft dat streeft naar constante verbetering, technische nauwkeurigheid en effectief projectbeheer. Kortom een betrouwbare partner in maatwerksoftware ontwikkeling.

Colosseum 11-19

Voor beide bedrijven is dit een mooie ontwikkeling die zij tegemoet gaan in het kantoorpand aan de Colosseum 11-19. Deze goede locatie op het Kennispark, één van de belangrijkste kantoorlocaties van Twente aan de rand van Enschede nabij Hengelo en de Universiteit van Twente.

Het moderne kantoorpand heeft meerdere verdiepingen met een gezamenlijke entree met trappenhuis en lift. Er is nog kantoorruimte beschikbaar op de begane grond en 2e verdieping, beide met een oppervlakte van circa 420 m². Kijk hier ons aanbod aan de Colosseum 11 - 19.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Wij wensen Bronkhorst High-Tech en OVSoftware veel succes op deze mooie locatie in Enschede! We bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Advies & informatie
Overweeg je ook een kantoorruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Amber van Tubbergh voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86865125
E. amber@boersenlem.nl