Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Notaris Ledeboer betrekt nieuwe kantoorruimte in Hengelo

VERHUURD | De begane grond van de kantoorvilla 'BORGMAN' in Hengelo is langjarig verhuurd aan Notaris Ledeboer. De nieuwe kantoorruimte voor het notariskantoor ligt op steenworp afstand van het huidige kantoor.

Boers en Lem begeleidt in verhuur kantoorruimte Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo

Het kantoorpand aan het Prins Bernhard plantsoen 100-108 is dit jaar volledig gemoderniseerd door Fons. en beschikt over energielabel A. Per 1 december zal Notariskantoor Ledeboer circa 160 m² op de begane grond van het pand betrekken. 

De mooie kantoorvilla ligt naast het NS- en busstation van Hengelo en kijkt prachtig uit over het naastgelegen Prins Bernhard plantsoen. Het winkelgebied van Hengelo is op 2 minuten loopafstand. 

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie en advies
Zie jij jezelf ook wel zitten in deze moderne kantoorvilla? Er zijn nog enkele ruimtes vrij! Vraag onze vastgoedspecialiste Athena Waanders vrijblijvend naar de mogelijkheden op 06-27 44 22 55, athena@boersenlem.nl of kijk voor meer informatie op onze website.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.