Onlinesupermarkt Picnic op z'n plek… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Onlinesupermarkt Picnic op z'n plek op het Bedrijvenpark Twente

VERHUURD | De bedrijfsruimte met kantoor, opslag en verhard buiten terrein aan de Bedrijvenpark Twente 310 op bedrijventerrein "Bedrijvenpark Twente" in Almelo is langjarig verhuurd aan Picnic nadat het oude pand volledig is uitgebrand. Zoals te lezen in het artikel van TC Tubantia op 25 november jl.

Deze ruime en zeer nette bedrijfsruimte met kantoorruimte, opslag en groot buitenterrein heeft een oppervlakte van circa 3000 m².

Picnic is een jonge onderneming die als onlinesupermarkt op wielen steeds verder hun bezorggebied uitbreidt en inmiddels vanuit Almelo al bij zo'n 85.000 huishoudens de boodschappen heeft afgeleverd.


Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Wij wensen Picnic veel succes en groei op deze locatie in Almelo! En bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Advies & informatie

Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te (ver)huren of te (ver)kopen in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Koen van de Riet voor meer informatie of en vrijblijvend advies. 

T: 06-27 44 22 55

E: koen@boersenlem.nl