Oogzorgcentrum Twente verhuist naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Oogzorgcentrum Twente verhuist naar het gezondheidscentrum aan de Buurserstraat

VERHUURD | Oogzorgcentrum Twente heeft een huurovereenkomst getekend voor circa 112 m² in het voormalig schoolgebouw in Enschede, wat zal gaan dienen als gezondheidscentrum.

Het voormalige schoolgebouw aan de Buurserstraat 250 in Enschede wordt momenteel verbouwd tot een zeer duurzaam en hoogwaardig gezondheidscentrum. De totale oppervlakte van het gebouw is circa 3.408 m² en zal bestaan uit drie bouwlagen.

Oogzorgcentrum Twente

Oogzorgcentrum Twente (OZCT) brengt zorg voor uw ogen dichter bij huis. OZCT is een betrouwbaar en onafhankelijk oogzorgcentrum waar je terecht kan voor oogheelkundig advies en oogheelkundige klachten. OZCT is nu nog gevestigd in het Gezondheidshoes in Enschede en zal binnenkort verhuizen naar de nieuwe locatie aan de Buurserstraat. Naast de locatie in Enschede is OZCT ook gevestigd in Hengelo, Denekamp, Tubbergen en Nijverdal.

Gezondheidscentrum

Het gezondheidscentrum zal in 2024 worden geopend. Naast OZCT zal het gebouw in gebruik worden genomen door een Haarkliniek, drie huisartsenpraktijken, een apotheek, prikpost, fysiotherapeut, tandarts en een psycholoog.

Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein ‘De Reulver’ op een markante zichtlocatie vanaf de drukke en doorgaande Broekheurne-ring en de Buurserstraat. De op- en afritten van de A35 zijn dichtbij en ook het centrum van Enschede is makkelijk te bereiken. Het gezondheidscentrum wordt omringd door meerdere woonwijken. Dit maakt de ligging hier goed.

Buren worden?

In het gezondheidscentrum is nog circa 150 m² (184 m² inclusief aandeel algemene ruimte) beschikbaar voor verhuur. Klik hier voor meer informatie.

Wij wensen OZCT veel succes en werkplezier op de nieuwe vestiging in Enschede.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Wil je ook een kantoorruimte in Enschede huren of kopen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met Amber van Tubbergh voor een vrijblijvend advies:

T: 06-86865125
E. amber@boersenlem.nl