Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Bedrijfshal Colosseum 70 in Enschede met gele pilaren met sneeuw op voorgrond

Indoor padelcentrum huurt bedrijfshal van 3.750 m² op Go Planet Parc

18 februari

Indoor padelcentrum La Playa is voor de komende tien jaar de nieuwe huurder van de evenementenhal Colosseum 70 in Enschede. Per 1 april 2021 tekent het bedrijf een langjarige huurovereenkomst voor de hal.

Lees meer

Huurkorting tijdens de coronacrisis

18 februari

Het coronavirus stelt verhuurders van commercieel vastgoed voor een lastige keuze. Moet je als verhuurder meegaan in de eis tot huurverlaging of is het verstandiger om via de rechter de huurpenningen op te eisen?

Lees meer
Modern bedrijfspand met donkere beplating en loadingdocks aan de Strootsweg 8 in Enschede

Fenceweb nieuwe huurder van modern bedrijfspand in Enschede

16 februari

Fenceweb is de nieuwe huurder van het compleet gerenoveerde bedrijfspand aan de Strootsweg 8 in Enschede. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de bedrijfsruimte van circa 4.680 m².

Lees meer
Barry Seelen op bedrijventerrein voor te koop bord met Boers en Lem logo

Interview RTV Oost met Barry Seelen over bedrijventerreinen Almelo

01 februari

Een interview met vastgoedspecialist Barry Seelen over de kavels op bedrijventerreinen in Almelo. De stad doet het economisch goed: de meeste bedrijventerreinen lopen vol. Het XL Businesspark is al zo goed als vol en ook het bedrijvenpark Twente is volledig gevuld.

Lees meer
Nieuwe bedrijfshal - opslagruimte met zwarte beplating boven en rode stenen aan Laan van Indie Almelo

Bedrijfshal op Indiëterrein in Almelo verhuurd

25 januari

Door een sterk gestegen vraag naar hun producten, is ALMEC Supplies sinds december 2020 de nieuwe huurder van de moderne bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 975 m² aan de Laan van Indië in Almelo.

Lees meer

Leegstand winkelruimtes in 2020 niet veel gestegen

21 januari

Je zou denken dat in 2020 door opgelegde winkelsluitingen de leegstand in de retail sterk zou toenemen. Niets is minder waar. De winkelleegstand is minimaal gestegen. Terwijl in het jaar ervoor de grootste stijging sinds jaren is gemeten.

Lees meer
Bedrijfsruimte met gele stenen op de hoek van een winkelcentrum aan Kuperserf 5-7 Nijverdal

Tandartspraktijk opent deuren aan Kuperserf in Nijverdal

14 januari

De moderne winkelruimte aan Kuperserf 5-7 in de Kruidenwijk in Nijverdal is aangekocht door Marc Kollenhof. Hij neemt de tandartspraktijk over van Nico van Houten uit Hellendoorn en verhuist met de praktijk naar Nijverdal.

Lees meer

Burgerme opent een nieuwe vestiging in Almelo

07 januari

Voor de winkelruimte op de hoek van de Grotestraat 2/Oranjestraat 1 in Almelo was burgerme op zoek naar een franchisenemer voor een nieuwe vestiging. De zoektocht is succesvol geweest; het team is op het moment druk aan het verbouwen.

Lees meer

Serbo B.V. huurt bedrijfsruimte Hospitaalweg 8 Almelo

15 december

De vraag naar de producten van Serbo B.V. was flink toegenomen. Om hun ambities te realiseren was een nieuwe bedrijfsruimte met showroom nodig. Deze hebben ze gevonden aan de Hospitaalweg 8 in Almelo.

Lees meer

Besparen met de Groninger akte

15 december

Per 1 januari a.s. verhoogt het Kabinet de overdrachtsbelasting voor beleggers met 8%. Overweeg je een object aan te kopen, maar lukt het niet meer voor die datum? Dan biedt de Groninger akte een oplossing om op de overdrachtsbelasting te besparen.

Lees meer

Column Barry: Trots op Twente

11 december

"2020 kwam met piepende banden tot stilstand maar dit jaar is ook gebleken dat ondernemers blijven vooruitdenken, zich aanpassen en nieuwe kansen zoeken. Er is vertrouwen dat we er wel uitkomen." zegt Barry Seelen in zijn eerste column voor TOM Magazine.

Lees meer
Bart Wientjes op kantoor voor gele Boers en Lem logo met zwarte wand

Interview Bart Wientjes in TOS Uitgelicht

08 december

Elke week wordt er vanuit de TOS Businessclub van FC Twente een lid uitgelicht. Vorige week was onze vastgoedspecialist Bart Wientjes aan de beurt. Hij is al jaren trouw lid van de TOS Businessclub.

Lees meer
  Vorige
  1
  2
  4
  14
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.