Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Voorzijde winkelpand Prijsmepper in Almelo

Prijsmepper opent nieuwe winkel in Almelo

10 augustus

Op 24 augustus opent de Prijsmepper een nieuwe vestiging aan de Hagenborgh 3 in Almelo. De winkel heeft een oppervlakte van bijna 1.200 m2! Een bijzondere aanwinst op retail gebied in deze tijd.

Lees meer
Henri Boers Grootzakelijk Vastgoed geregistreerd NRVT

Henri Boers geslaagd voor MRICS

04 augustus

Henri heeft MRICS behaald! Een internationaal kwaliteitskeurmerk in de vastgoedmarkt. Lees in het artikel waarom hij hiervoor heeft gekozen, hoe de route naar het lidmaatschap verliep en zijn verwachtingen ervan.

Lees meer
Winkelruimte Grotestraat 28 Kerkstraat 1 7 Almelo 2 bewerkt2

Particuliere belegger koopt twee winkelruimtes in Almelo

23 juli

Boers & Lem heeft onlangs de aankoop van twee winkelruimtes met bovenwoningen in Almelo begeleid. De objecten zijn aangekocht door een particuliere belegger.

Lees meer
Enschede winkelstraat indebuurt

Winkelomzet bijna weer op oude niveau

16 juli

De winkelomzet is bijna weer terug op het niveau van vóór de coronacrisis blijkt uit onderzoek. Vooral lokale winkels en webshops zijn gegroeid, maar toch hebben bepaalde branches het nog steeds zwaar.

Lees meer
Stijgende pijl commercieel vastgoed

Stijgende interesse in commercieel vastgoed

09 juli

Na de intelligente lockdown lijkt de vraag naar commercieel vastgoed weer langzaam op gang te komen. In mei werd fundainbusiness.nl ruim 1,3 miljoen keer bezocht. Een record! Maar dit geldt niet voor alle typen commercieel vastgoed.

Lees meer
Roy en Amber van Boers en Lem leggen eed af makelaar taxateur nvm

Amber en Roy beëdigd als makelaar taxateur

06 juli

Met trots kunnen we mededelen dat onze collega's Amber van Tubbergh en Roy Nieuwenhuis zijn beëdigd als makelaar taxateur door de NVM!

Lees meer
TOM uitgave juni 2020 4 met column Henri over beste data

Never waste a good crisis

29 juni

In de afgelopen maanden werden we opgeschrikt door de coronapandemie. Een gebeurtenis die totaal onverwacht de wereld tot stilstand bracht. Los van alle negatieve gevolgen daarvan voor mens en economie, gaf de coronacrisis ons ook een kans.

Lees meer
Kantoortuin in duurzaam kantoorpand 2

Verduurzamen van een kantoorpand loont!

25 juni

Een energielabel bij de verkoop of verhuur van een kantoorpand is verplicht. Vanaf 2023 komt daar de label C-verplichting bij. Eigenaren moeten kantoorpanden gaan verduurzamen. Welke gevolgen heeft dit voor de transactieprijzen van kantoorruimtes?

Lees meer
Horecagelegenheid Burgemeester Jansenplein 40 Hengelo restaurant Loev

Bar Bistro Loev nieuwe aanwinst voor Hengelo

11 juni

Op 1 mei wilde Bar bistro Loev haar deuren openen in Hengelo. Door de coronacrisis was de opening anders dan voorgesteld. Maar sinds 1 juni mag Loev dan eindelijk gasten ontvangen in de compleet vernieuwde bar bistro.

Lees meer
Winkelruimte hoek Oranjestraat 1 Grotestraat 2 Almelo bewerkt

Hamburgerketen Burgerme vestigt zich in Almelo

05 juni

De hamburgerketen Burgerme staat op het punt om een vestiging te openen in Almelo. De winkelruimte ligt op een uitstekende en erg drukke locatie. De zoektocht naar een franchisenemer is inmiddels gestart!

Lees meer
Nieuwbouwunits Wendelgoor 7 Almelo

Alle 14 nieuwbouwunits Wendelgoor 7 in Almelo verkocht!

02 juni

Op het aan de N36 gelegen bedrijventerrein Wendelgoor zijn recent 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Onlangs is de laatste bedrijfsruimte, in opdracht van Voskamp Vastgoed, door ons verkocht.

Lees meer
Winkelruimte Ootmarsumsestraat 278 in Almelo verhuurd

Het Eskerplein in Almelo is een mooie onderneming rijker

28 mei

Vorige week heeft een nieuwe vestiging van Spare Rib Express haar deuren geopend aan de Ootmarsumsestraat 278 in Almelo. Deze winkelruimte met een oppervlakte van circa 105 m2 is langjarig verhuurd.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.