Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Winkelruimte Enschedestraat 37 Hengelo

Circle-Fit opent binnenkort haar deuren in het centrum van Hengelo

07 april

Binnenkort opent Circle-Fit een nieuwe vestiging in het centrum van Hengelo. Zij hebben de ruimte aan de Enschedestraat 37 aangehuurd. Na Almelo is dit de tweede vestiging in deze regio van Circle-Fit.

Lees meer
Kantoorpand Jean Monnetpark 1 Apeldoorn

Jean Monnetpark 1 in Apeldoorn verkocht aan Stichting Vérian

03 april

Op het kantorenpark Jean Monnetpark in Apeldoorn hebben wij namens de verkoper de kantoorruimte op nummer 1 verkocht aan Stichting Vérian.

Lees meer
Bereikbaarheid Boers & Lem

De bereikbaarheid van onze adviseurs

01 april

Bij Boers & Lem zijn goede dienstverlening en bereikbaarheid belangrijke pijlers. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat ook in deze coronatijd onze adviseurs net zo goed bereikbaar zijn als anders.

Lees meer
Houten huis geld 2 370x250

Is de WOZ waarde van jouw bedrijfspand wel correct?

30 maart

Het vaststellen van de WOZ waarde van een bedrijfspand is een ingewikkeld proces. Hierdoor accepteert de eigenaar vaak de WOZ waarde als een vast gegeven. Maar dat is niet nodig.

Lees meer
Bart Wientjes interview Twentsche Courant Tubantia

Een crisis kan ook kansen bieden

26 maart

In de rubriek 'Hoe komen we de dag door in coronatijd' door Anja Kruise van de Tubantia, neemt zij een inkijkje in hoe mensen deze bizarre tijd in onze regio beleven. Dit keer met onze eigen Bart Wientjes.

Lees meer
Bedrijfsruimte Lenteweg 11 Enschede

Bedrijfspand op Euregio Bedrijvenpark verkocht aan montagebedrijf

24 maart

Het bedrijfspand aan de Lenteweg 11 op het Euregio Bedrijvenpark in Enschede is gekocht door Jesia Holding. Pronk Montage en ABRO Projectafbouw zijn de nieuwe huurders van het pand.

Lees meer
Kantorencomplex The Cube Hengelosestraat 545 Enschede

Ontwikkelingen omtrent coronavirus

16 maart

Wij stellen de veiligheid van onze klanten, partners en medewerkers voorop. Om verspreiding van COVID-19 te voorkomen zullen onze medewerkers vanaf 16 maart zoveel mogelijk thuis werken zo lang dat noodzakelijk is.

Lees meer
Winkelruimte Wibra Bisschopstraat 2 Oldenzaal

Wibra verlengt huur winkelruimte in Oldenzaal

12 maart

Wibra heeft de huurovereenkomst voor haar locatie aan de Bisschopstraat 2 in Oldenzaal langjarig verlengd.

Lees meer
Advies voor je kantoortuin of werkplek

Hoe gezond is de kantoortuin?

04 maart

Ben je op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte, dan is het verstandig om goed na te denken over de werkplekken in het kader van verzuim. Gescheiden ruimtes of juist een kantoortuin, een zit-sta bureau of een desk bike? Veel keuzes om te maken, maar wat is de juiste?

Lees meer
Bedrijfsmakelaar Henri Boers op kantoor voor logo Boers en Lem

Column Henri: Voor wie goed kijkt...

02 maart

2020 is begonnen! Een nieuw jaar én een nieuw decennium, met nieuwe uitdagingen en kansen op de vastgoedmarkt. Ik hoor u denken: Kansen? Ja, kansen. U moet ze alleen wel weten te vinden.

Lees meer
Bedrijfsruimte Loodsstraat 18 Hengelo

Barink Schilderwerken koopt modern bedrijfspand in Hengelo

11 februari

De eigenaren van Barink Schilderwerken, hebben onlangs het vrijstaande bedrijfspand aan de Loodsstraat 18 in Hengelo gekocht. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal.

Lees meer
Taxateur consultant Amber van Tubbergh behaalt diploma Register Taxateur

Amber ingeschreven als Register Taxateur

10 februari

Wij zijn er trots op dat onze collega Amber van Tubbergh nu officieel staat ingeschreven als Register Taxateur in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.