Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Magenta MMT B.V. verhuist naar kantoorpand DSTRCT/74 in Hengelo

29 september

Het Enschedese software bedrijf heeft een huurovereenkomst getekend voor een kantoorruimte in het unieke pand aan de Wegtersweg 1 in Hengelo, dat van binnen en buiten compleet is gerestyled.

Lees meer

Woningstichting verhuist naar kantoor aan Twentelaan in Almelo

17 september

Het kantoorpand aan de Twentelaan 5 in Almelo is verhuurd aan woningstichting Sint Joseph. Begin volgend jaar gaat de stichting alle afdelingen van de corporatie samenvoegen op de nieuwe locatie.

Lees meer

Behoefte naar opslag- en distributieruimte groeit aanzienlijk

10 september

De vraag naar opslag- en distributieruimtes is sinds het begin van de coronacrisis flink gegroeid. Aanvragen hiervoor zijn in de laatste twee maanden bijna verdubbeld t.o.v. vorig jaar blijkt uit onderzoek.

Lees meer

BOA Recycling Systems huurt modern bedrijfspand in Hengelo

08 september

BOA Recycling Systems B.V. huurt langjarig het moderne bedrijfspand aan de Höltersweg 31/Hassinkweg 8. De verhuizing van Enschede naar Hengelo is daarmee een feit.

Lees meer

Voormalig kantoorpand ‘De Stadspoort’ in Enschede verkocht

07 september

Afgelopen zomer is het voormalige kantoorpand ‘De Stadspoort’ aan het Stationsplein/Piet Heinstraat 7-21 in Enschede verkocht aan Veldboom Vastgoed B.V..

Lees meer

DifferIT verhuist naar duurzaam kantoorpand in Hengelo

03 september

Het van oorsprong Enschedese DifferIT verhuist medio oktober naar de moderne kantoortoren op het Expo Business Parc in Hengelo naast de A1.

Lees meer

Verwachte maatregel overdrachts-belasting ongunstig voor beleggers

31 augustus

Vorige week lekte uit dat het kabinet per 1 januari de overdrachtsbelasting voor starters wil afschaffen. Voor particuliere beleggers wordt de overdrachtsbelasting dan verhoogd naar 8%.

Lees meer

Foto Village wil Nederland en Duitsland veroveren

27 augustus

Op 1 september opent Foto Village de deuren in Losser. Het prachtige pand 'het Froenshuis' beschikt over een kantoor- en winkelruimte met een oppervlakte van circa 160 m2 en ligt in het centrum van Losser.

Lees meer

Kantorenmarkt verandert door de coronacrisis

13 augustus

De coronacrisis zorgt voor een verschuiving in de kantorenmarkt. Door de coronacrisis willen veel bedrijven niet lang meer vastzitten aan één groot kantoorpand. Vaker zoeken ze naar kleinere panden die ze snel weer kunnen opzeggen.

Lees meer

Prijsmepper opent nieuwe winkel in Almelo

10 augustus

Op 24 augustus opent de Prijsmepper een nieuwe vestiging aan de Hagenborgh 3 in Almelo. De winkel heeft een oppervlakte van bijna 1.200 m2! Een bijzondere aanwinst op retail gebied in deze tijd.

Lees meer

Particuliere belegger koopt twee winkelruimtes in Almelo

23 juli

Boers & Lem heeft onlangs de aankoop van twee winkelruimtes met bovenwoningen in Almelo begeleid. De objecten zijn aangekocht door een particuliere belegger.

Lees meer

Winkelomzet bijna weer op oude niveau

16 juli

De winkelomzet is bijna weer terug op het niveau van vóór de coronacrisis blijkt uit onderzoek. Vooral lokale winkels en webshops zijn gegroeid, maar toch hebben bepaalde branches het nog steeds zwaar.

Lees meer
  Vorige
  1
  4
  6
  14
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.