Indoor padelcentrum huurt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Indoor padelcentrum huurt bedrijfshal van 3.750 m² op Go Planet Parc

VERHUURD | La Playa Indoor Sports & Event center is voor de komende tien jaar de nieuwe huurder van de evenementenhal op Colosseum 70 in Enschede. Per 1 april 2021 tekent het bedrijf een langjarige huurovereenkomst voor de bedrijfshal met een oppervlakte van circa 3.750 m².

Bedrijfshal Colosseum 70 in Enschede met gele pilaren met sneeuw op voorgrond

De grote evenementenhal op het Go Planet Parc is regionaal bekend door diverse events die er hebben plaats gevonden. La Playa heeft al een gethematiseerde sport- en evenementenlocatie in Rijswijk en start nu ook een indoor padel center - Plaza Padel Enschede - met horecagelegenheid in de bedrijfshal op het Go Planet Parc.

Padel is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. Inmiddels beoefenen 10 miljoen spelers in 50 landen deze sport. 

De keuze van La Playa viel op Enschede, omdat er in Twente nog geen indoor padel centrum is én het Go Planet Parc een gunstige ligging heeft t.o.v. de uitvalswegen. 

De hal is inmiddels verbouwd tot een modern padel centrum met maar liefst 10 indoorbanen een padelshop en een horecagelegenheid. Plaza Padel Enschede verwelkomt jou graag in het nieuwe padel center!

Wij wensen La Playa veel succes in Enschede!

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Enschede heeft de verhuurder begeleid bij deze transactie. Spring Real Estate adviseerde La Playa bij de aanhuur van dit object.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een nieuw bedrijfspand of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Bart Wientjes

Meer over het nieuwe padelcentrum in Enschede op AD.nl

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.