Particuliere belegger koopt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Particuliere belegger koopt beleggingsobject Ootmarsum

VERKOCHT | Een particuliere belegger heeft het karakteristieke beleggingspand aan de Schiltstraat 2, 2a, Markt 3 in het toeristische kunststadje Ootmarsum gekocht.

Het monumentale pand ligt op een toplocatie in het centrum van Ootmarsum, op de hoek van de Schiltstraat en Marktstraat. Het beschikt over twee verhuurde winkelruimtes op de begane grond en twee bovenwoningen. 

Toeristische kunststad
Ootmarsum staat bekend als een toeristische kunststad. In het bruisende centrum bevinden zich talloze winkels, galerieën, kleine musea en horecagelegenheden.

Wij feliciteren de nieuwe eigenaar met dit prachtige pand en bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Twente heeft deze transactie namens de verkoper begeleid.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een beleggingspand in Twente? Bekijk dan eens ons aanbod of neem contact op met vastgoedspecialist Barry Seelen via 06-86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verkopen?
Overweeg je om een bedrijfspand te verkopen en zoek je een energieke bedrijfsmakelaar in Twente? Wij helpen je graag. Relaties uit ons netwerk zijn op het moment op zoek naar bedrijfspanden/beleggingspanden.

Neem voor meer informatie contact met ons op via:
- Vestiging Enschede: 053-433 55 77
- Vestiging Almelo: 0546-74 00 00

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.