Particuliere belegger koopt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Particuliere belegger koopt Kopersteden 14 Enschede

VERKOCHT | Het bedrijfspand aan de Kopersteden 14 in Enschede is verkocht aan een particuliere belegger. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van 1.515 .

Het bedrijfspand bestaat uit twee bouwlagen met kantoren, een kantine, een scholingsruimte en een bedrijfsruimte. Het pand is gelegen op een perceel van 2.500 m² met voldoende parkeerruimte rondom.

Bedrijventerrein Marssteden
Het bedrijfsobject is gelegen op bedrijvenpark De Marssteden. Dit is een modern bedrijventerrein dat ruim is opgezet met brede groenstroken en waterpartijen. Het terrein telt bijna 200 bedrijven en is uitstekend bereikbaar door de ligging dichtbij de A1/A35.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Boers & Lem Enschede begeleidde deze transactie namens de verkoper.

Advies en informatie
Op zoek naar een bedrijfspand in Enschede? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met onze vastgoedadviseurs voor een vrijblijvend advies via 053-433 55 77. 

Bedrijfspand verkopen?
Ook een bedrijfspand met succes verkopen? Wij helpen je graag! Neem contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies:
T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl