Particuliere belegger koopt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Particuliere belegger koopt winkelstrip Ootmarsumsestraat Almelo

VERKOCHT | Zes winkelruimtes aan de Ootmarsumsestraat 274-282 in Almelo zijn per 1 november 2021 verkocht aan een particuliere belegger. De winkels hebben samen een totale oppervlakte van circa 905 m2.

De winkelruimtes liggen aan één van de drukste aanvoerwegen naar de binnenstad van Almelo. Tegenover de winkels bevindt zich het zeer populaire en drukbezochte winkelcentrum ‘Eskerplein’.

Verhuurd
De gekochte winkelstrip bevat zes winkelruimtes. Die o.a. zijn verhuurd aan Bella Diva, Hairis, Mad ParfumFysius Rugexperts en SmartKitchen. Vier winkels waren al verhuurd en recent is een vijfde winkelruimte door Boers & Lem namens de nieuwe eigenaar verhuurd.

SmartKitchen
Per 1 december 2021 neemt keukenaanbieder SmartKitchen haar intrek in de winkelruimte op nummer 274-276. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 305 m2. SmartKitchen is een startup en na een succesvol jaar is het doel om deze formule verder uit te rollen.

Eigenaar André Hoving zegt: “De verwachting is dat er de komende twee jaren nog steeds veel verhuizingen plaatsvinden. Daarmee is dit het juiste moment voor een vernieuwende startup in Almelo.” SmartKitchen opent in het nieuwe jaar de deuren.

Boers & Lem bedankt alle partijen voor de prettige samenwerking en feliciteren hen met deze mooie deal!

Masha van der Velde bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Informatie & advies
Op zoek naar een beleggingspand in Almelo of omstreken? Neem dan contact op met Masha van der Velde via 06-86 87 58 58 of stuur een bericht naar masha@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verkopen?
Overweeg je om een bedrijfspand, kantoorpand of winkel te verkopen en zoek je een vooruitstrevende bedrijfsmakelaar in Twente? Wij helpen je graag! 

Neem voor meer informatie contact met ons op via:
Vestiging Enschede: 053-433 55 77 
Vestiging Almelo: 0546-74 00 00

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.