Particuliere belegger verwerft… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Particuliere belegger verwerft 10.860 m² bedrijfscomplex in Almelo

VERKOCHT | Een particuliere belegger heeft het bedrijfscomplex van 10.860 m² aan het Bedrijvenpark Twente 123 in Almelo aangekocht. Het complex zal middels “sale & lease-back” langjarig gehuurd worden door Kaleidoscope Gift Wrap.

Kaleidoscope Gift Wrap

De locatie in Almelo wordt volledig gehuurd door Kaleidoscope Gift Wrap, een internationaal gerenommeerde producent van luxe cadeaupapier. Hun jarenlange ervaring in diepdruk stelt hen in staat om geschenkpapier van hoge kwaliteit op professionele wijze te produceren.

Naast Kaleidoscope Gift Wrap in Almelo maakt Keijzer Papier in Wormerveer ook onderdeel uit van de groep. Het zijn gerenommeerde internationale producenten van luxe cadeau- en geschenkpapier, geschenkzakken en bloemenhoezen. Beide ondernemingen opereren sinds eind 2020 onder een gezamenlijke holding en versterken daardoor elkaars productie, distributie en dienstverlening. Kaleidoscope Gift Wrap en Keijzer Papier zijn hiermee de meest toonaangevende groep in de markt van geschenkverpakkingsoplossingen.

Locatie Almelo

De locatie van Kaleidoscope in Almelo is gelegen aan het Bedrijvenpark Twente 123 in Almelo. Het complex meet ca. 1.450 m² kantoorruimte en ca. 9.500 m² bedrijfs-/productieruimte en is gelegen op een kavel van 13.834 m². Het bedrijfscomplex is gelegen op een zichtlocatie aan de Bedrijvenparksingel.

Boers & Lem adviseerde de verkoper in deze transactie.

Tijdens dit proces heeft Barry Seelen, namens Boers & Lem, de verkoper commercieel mogen adviseren en begeleiden. De koper werd begeleid door Circle Real Estate. Wij danken Circle van harte voor de erg prettige samenwerking.

Advies & informatie
Overweeg je ook een verhuurd bedrijfscomplex succesvol te verkopen? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86829787
E.
barry@boersenlem.nl