PartnerUp verhuist naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

PartnerUp verhuist naar bedrijfspand in Enschede

VERHUURD | Per 1 maart 2024 zal PartnerUp deze moderne kantoorruimte met bedrijfsruimte huren. De ruimte heeft een oppervlakte van 801 m².

Het bedrijfsobject is gelegen op het bedrijventerrein Josink Es. De gehuurde ruimte is onderverdeeld in een bedrijfsruimte en kantoorruimte. PartnerUp zal de begane grond en de eerste verdieping gaan huren. Het prominente gebouw heeft een mooie zichtlocatie vanaf de Westerval en is gelegen dichtbij de A35.

Partner Up

PartnerUp bedenkt, bouwt en beheert krachtige en essentiële IT-systemen. Zij stemmen de systemen geheel af op jouw business behoeften.

Voorheen zat PartnerUp gevestigd in Oldenzaal, maar vanwege de groei van het bedrijf was het opzoek naar een nieuwe en grotere locatie. Deze hebben zij gevonden aan de Josink Esweg 8.

Wij wensen het team PartnerUp veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een kantoorruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Amber van Tubbergh voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86 86 51 25
E.
amber@boersenlem.nl