PCV Group huurt ruim 2.100 m²… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

PCV Group huurt ruim 2.100 m² kantoorruimte in Enschede

VERHUURD | PCV Group heeft een langjarig contract getekend voor maar liefst 2.100 m² kantoorruimte bij Campus Offices in Enschede.

PCV Group vestigt zich in één van de kantoorgebouwen van Campus Offices, Campus CeeCee. Het kantoorgebouw bevindt zich midden in de moderne wijk Roombeek in Enschede en is het voormalig hoofdkantoor van Grolsch. In totaal is de locatie 7.000 m² groot. Met een scala aan voorzieningen binnen handbereik en uitstekende bereikbaarheid een ideale locatie voor PCV Group.

Door aanhoudende groei waren zij al langere tijd opzoek naar een groter metrage kantoorruimte.

PCV Group

PCV staat voor "People Creating Value". Zij werken voor verschillende markten(consumenten, professioneel en medisch) en in tal van industriële sectoren als end-to-end productontwikkelaar voor apparaten, toestellen en belangrijke componenten. Ze werken voor bedrijven over de hele wereld, maar het denken, experimenteren, bedenken en ontwikkelen gebeurt vanuit het kantoor in Enschede.

Campus Offices

Het kantoorgebouw Campus CeeCee is één van de locaties van Campus Offices. Zij (her)ontwikkelen en ​exploiteren kantoorcampussen in ​een (binnen)stedelijke omgeving. En hebben verschillende locaties door heel Nederland.

Boers & Lem begeleide PCV Group in deze transacties als aanhuurmakelaar

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking en wensen PCV Group veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Advies & informatie
Kan jij ook hulp gebruiken in de aanhuur of aankoop van kantoorruimte? Neem dan contact op met Amber van Tubbergh meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-86 86 51 25
E.
amber@boersenlem.nl