Representatieve bedrijfsruimte in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Representatieve bedrijfsruimte in Almelo verhuurd aan Planting Power

Planting Power is verhuisd naar het bedrijfspand aan de Twentelaan 19 te Almelo. Het pand is gelegen op een zeer prominente zichtlocatie.

De representatieve bedrijfsruimte aan de Twentelaan 19 beschikt over bedrijfsruimte, kantoorruimte en een showroom. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 1.420 m² en rondom het bedrijfsobject is een zeer ruim omheind buitenterrein aanwezig ten behoeve van opslagruimte en parkeren.

De bedrijfsruimte is uitstekend bereikbaar door de ligging op bedrijventerrein ‘Twentelaan’ in Almelo, nabij de A-35.

Planting Power
is in 1999 opgericht als Rent a Plant vanuit de filosofie dat een gezonde en inspirerende werkplek kan worden gecreëerd door het terugbrengen van de natuur in het kantoor. De afgelopen jaren heeft Planting Power met een voortdurend groeiend aanbod van natuurlijke oplossingen veel klimaatproblemen binnen bedrijven weten op te lossen.

In 2018 is de naam Rent a Plant veranderd naar Planting Power. De nieuwe naam past beter bij de huidige visie van het bedrijf; alles door de kracht van planten te laten werken. 

Planting Power bestaat uit een vakkundig team van 20 betrokken mensen. Door groei moest Planting Power op zoek naar een nieuwe locatie van waaruit ze verder willen groeien.

Wij wensen Planting Power veel succes op hun nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo
heeft deze transactie namens een particuliere verhuurder tot stand gebracht.


Heb je interesse om een bedrijfsruimte te (ver)huren of te (ver)kopen? Bekijk dan ons aanbod op de website of neem contact op met Barry Seelen via 053-433 5577 of barry@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.