rdgKompagne verhuist naar de Josink… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

rdgKompagne verhuist naar de Josink Esweg

VERHUURD | Al enige tijd zocht rdgKompagne naar een perfecte locatie voor hun werkzaamheden. Toen er een mogelijkheid ontstond om in een nieuwbouwproject 3 units samen te voegen tijdens de bouw aan de Josink Esweg bleek dit de perfecte locatie te zijn waar ze naar zochten.

rdgKompagne, voorheen gelegen op het Roessingh-terrein, is Nederlands grootste leverancier op het gebied van communicatiehulpmiddelen en aangepaste bedieningen voor mensen met een handicap. Vanuit drie vestigingen leveren de regioteams advies en service op locatie in heel Nederland. Aan de Josink Esweg komen naast kantoren ook een grote adaptatiewerkplaats en het magazijn.

Het nieuwe kantoor in Enschede zal de hoofdvestiging worden van rdgKompagne. Het kantoor is onderdeel van een nieuw luxe bedrijfsverzamelgebouw, ontwikkeld met 11 bedrijfsruimtes met kantoren, met een totale oppervlakte van ca. 4.224 m².

Josink Es

Josink Es is een modern, ruim opgezet bedrijventerrein en onderscheidt zich van andere terreinen door kwaliteit en duurzaamheid. Het terrein is gelegen aan de westzijde van Enschede nabij de Westerval. Het ligt dicht nabij de A35 afrit 26.

Buren worden van rdg?

Opzoek naar een bedrijfsruimte op de Josink Esweg? Goed nieuws! Er is nog één unit beschikbaar! Het gaat om een bedrijfsruimte met kantoor van ca. 269 m². Bekijk hier ons aanbod.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Wij wensen rdg veel succes op deze mooie locatie in Enschede! Deze overeenkomst kwam tot stand door een samenwerking met makelaarskantoor Ten Hag. We bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Koen van de Riet voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-27442255
E.
koen@boersenlem.nl